
Precíziós csontozókések húshoz és halhoz - Hikari Collection
Boning Knives
Professional boning knives are essential for precisely removing bones from meat, poultry, and fish. Featuring a razor-sharp, narrow blade, they ensure effortless deboning, trimming, and filleting. Designed for maximum precision, they glide smoothly through ligaments and connective tissue. The best choice for chefs, butchers, and home cooks, delivering clean, efficient cuts every time. Boning knives are meant for working around bones, not cutting through them.
Szűrők
Szűrők
5 termékek
Honesuki / csontozó kés - magas széntartalmú rozsdamentes acél, ergonomikus rózsafa markolat a csont eltávolításához
Eladási ár167,97 lei
Normál ár254,99 lei
Prémium csontozó kés, Hikari - filéző kés húshoz és halhoz, damaszkuszi acél és pakkafa markolat, Honesuki
Eladási ár323,77 lei
Normál ár459,99 lei
Professzionális csontozó kés, Hikari - filéző és faragókés húshoz és halhoz, damaszkuszi acél penge, Honesuki
Eladási ár327,87 lei
Normál ár409,99 lei
Professzionális filézőkés, Hikari - Titán bevonatú 440C rozsdamentes acél penge, G10 markolat a hal filézéséhez és a hús kicsontozásához
Eladási ár244,87 lei
Normál ár349,99 lei
Hikari csontozókés - precíziós hal- és húsfilézés VG-10 damaszkuszi acél pengével és olívafa markolattal
Eladási ár304,69 lei
Normál ár404,99 lei












