
Sushi és Sashimi kések - Yanagiba és Sujihiki pengék a precíziós vágásokhoz
Sujihiki / Yanagiba [Sashimi]
The Sujihiki ("Flesh Slicer") and Yanagiba ("Willow-Leaf Blade") are premium Japanese knives perfect for sushi, sashimi, and precise meat slicing. Their long, narrow blades allow effortless, ultra-thin cuts of raw seafood, beef, and turkey. The extended blade length enables long, single strokes, preventing tearing and reducing resistance for clean, precise cuts. Made from high-quality steel, they offer exceptional sharpness, durability, and corrosion resistance, ideal for chefs and sushi enthusiasts.
Szűrők
Szűrők
4 termékek
Sujihiki / filéző kés húsokhoz, sushi és sashimi készítéséhez - japán stílusú, rozsdamentes acél penge és olajfa markolat
Eladási ár327,67 lei
Normál ár444,99 lei
Hikari Yanagiba - Damaszkuszi sushi kés Belle Pakkawood markolattal, nyers hús előkészítése
Eladási ár597,53 lei
Normál ár699,99 lei
Hikari Sujihiki kés - Damaszkuszi penge, Pakkawood markolat, húsok és halak szeleteléséhez és henteléséhez
Eladási ár578,73 lei
Normál ár699,99 lei
Hikari Szeletelő Kés – Prémium Damaszkuszi Réz Penge Ergonomikus Rézgyanta Markolattal Baromfivágáshoz
Eladási ár1.187,32 lei
Normál ár1.599,99 lei










